• 011sl.png
  • 043sl.png
  • danjo-015sl.png
  • reuen-120sl.png
  • reuen-140sl.png

U zoekt een nieuwe pup en niet zomaar eentje?

 

Voor een eerlijk advies, ‘n gezonde rashond en deskundige ondersteuning bent u dan bij Kennel Van de Looierhoeve aan het juiste adres.

 

Bent u op zoek naar een vrolijke, levendige en aanhankelijke hond, die prima geschikt is voor omgang met kinderen én volwassenen? Dan is de Franse Bulldog voor u zeker een goede keuze.
We beantwoorden graag al uw vragen over deze kleine maar dappere speelkameraad.

 

Kiest u liever voor een karaktervolle, vriendelijke maar eigenzinnige gezinshond? Dan is de Staffordshire Bull terrier een perfecte optie. We helpen u graag als u kiest voor deze karaktervolle, aanhankelijke kindervriend.

 

We hebben jarenlang ervaring met het fokken en opvoeden van Franse Bulldoggen en Staffordshire Bull terriers. De liefde voor de honden is onze belangrijkste drijfveer. Onze eigen foklijnen zorgen voor gezonde, levenslustige raspups. De pups worden in ons huis grootgebracht en gesocialiseerd met onze andere honden. De pups leren zo spelenderwijs omgaan met mensen en andere huisdieren.  
Onze pups voldoen aan alle eisen die u stelt aan een betrouwbare kennel. U krijgt bij onze pups een koopcontract en schriftelijke garantie, een gezondheidsverklaring van de dierenarts en het europees paspoort. De pups worden uiteraard netjes ontwormd, geënt en gechipt zoals ’t hoort.

 

Wilt u meer weten over onze honden of een bezoek brengen aan onze kennel? U bent van harte welkom!

 

Riny en Janny van den Bogaart

Kennel Van de Looierhoeve