• 011sl.png
  • 043sl.png
  • danjo-015sl.png
  • reuen-120sl.png
  • reuen-140sl.png

Vandaag een feestelijke dag (22 oktober 2014), de pupjes van Jady en Billy zijn jarig!
Ons feest bulletje geniet van alle extra knuffels en snoepjes vandaag.
Daar geniet hij normaal ook zo van, een heerlijke bull is het! Zo lief, een ware knuffelkont van zo'n 13 kilo. Doet alles voor voer!
Echt een kind van zijn vader, prachtige bouw. Menig complimenten als we aan de wandel zijn.
Hij kan best dominant overkomen vooral door zijn houding, lijkt gevaarlijker dan hij werkelijk is ;-) Doordat zijn tong wat lang is, slaapt.... loopt & zit hij altijd met z'n tongetje buitenboord! Zo schattig, totaal niet stoer...
Hij heeft al veel vriendjes & vriendinnetjes. Zijn allergrootste liefde is het duitse dog teefje van vrienden van ons. (Mini & Maxi) Vanaf het moment dat Bullit thuis kwam is alles zonder problemen gegaan. Zindelijk was hij binnen enkele weken, dat was s' nachts weliswaar anders. Maar ook dat is allemaal goed gekomen. Wandelen vind hij zalig, naast de dagelijkse wandels in het parkje achter ons huis zijn we ook regelmatig in het bos 't Goor (Helmond) te vinden. Deze zomer zijn we 2 keer met de camper op vakantie geweest, het reizen maar ook het camping leven bevalt Bullit prima. Wandelen, spelen en luieren (zwemmen hebben we nog niet geprobeerd) Op de foto's zie je Bullit in het bos toen hij 3 maanden was, in het gras was hij 9 maanden en de portret foto is recent.

bullit-DSC 0104-1kl bullit-PhotoGrid 1413979013678kl bullit-20140606kl

Vriendelijke groetjes, familie Smits uit Helmond
                                        Pootje van Bullit